הרעיון שאפשר להעלות רק 7 תמונות בשבוע בהחלט טוב , וגורם לכך שאנשים אכן יבחרו יותר בקפידה את התמונות
אולם בירצוני לדעת למה אתם פוסלים תמונה רק כי הקטגוריה לא נכונה או ביגלל הערה?
כחדש , כתבתי לתומי שתמונה מסויימת צולמה באריזונה ( ראה תמונה מצורפת ) בהערות , תמונה זאת ניפסלה היות והיא לא קוטלגה תחת חו"ל. אותה תמונה עצמה נפסלה פעם שניה היות ( ושוב בטעות) קיטלגתי אותה גם תחת שקיעה וגם תחת זריחה.
ההיתי מעוניין לישמוע למה זה משנה כל כך עד שזה "עולה" לי בנסיונות( 2 מתוך 7 ) כאשר היה אפשר להתיחס לזה בסלחנות או פשוט לבחור (אתם) קטגוריה אחת מן השניים וזהו .
האם הקיטלוג באמת כל כך קריטי ?
והאם אפשר להעניק מעט "מרווח טעות" שלא יספר ב 7 הנסיונות המותרים?
בתגובה ל: חברים חדשים
img class=img-responsive src=images/gray_pixel.gif width=100% height=1 border=0>
עורכי האתר עובדים מספיק קשה גם בלי לתקן לכל אחד את הפרטים שעל התמונה. הרעיון של 7 תמונות זה לא רק שתבחר בקפידה תמונות טובות אלא זה גם כדי שלא תרגיש שאתה חייב להשיג מישהו ותשקיע יותר מדקה כשאתה מעלה תמונה.
באתר ישנו אינדקס של תמונות ומנוע חיפוש שנועד לשרת את הגולשים בו. כשאתה לא מסמן את הנושאים או מסמן נושאים לא נכונים אתה פוגע באתר.
אף אחד לא צריך לעשות את העבודה הזו בשבילך ואתה בתור צלם התמונה יודע הכי טוב את הפרטים של התמונה.
כן, מבחינתינו הקיטלוג הוא קריטי.
לא, אנחנו לא מעוניינים להעניק "מרווח טעות" כי גם ככה עורכי האתר "מבזבזים" זמן יקר כדי לתקן ולערוך את הפרטים שעל התמונות.