מאוד מוזר
רציתי לשאול את האנשים באתר האם התמונה הבאה אינה ראויה לעלות לאתר.
משום מה היא לא עברה את הסינון הקפדני ונתקלתי בתגובה דיי גסה מצד התמיכה הטכנית.
ולמי שתוהה... הדגל שבתמונה אינו מודבק... הוא התנופף בדיוק בפסגה.
צר לי אנשי האתר... אבל לדעתי קצת הגזמתם.
חבל שאתה מתנהג בצורה כזו...
אבל כדי שכולם יראו כמה אנחנו גסים אז הנה השאלה ששאלת אותנו בזמן שהתמונה הזו עדיין ממתינה לאישור (אחרי פסילה של אחד הבודקים):
התמונה "גאווה לאומית"
לדעתי זו אחת התמונה היפות יותר שהעלתי לאתר.
אמנם הדגל לא לגמרי בפוקוס אבל זה בגלל שהוא מתנופף ברוח.
מדוע התמונה נפסלה??
והתשובה הגסה שלנו:
אם היא ממתינה לאישור אז היא לא נפסלה.
וכמו שכתוב, במקרה והיא תפסל אתה תקבל את הסיבה לפסילה במייל. אין צורך לשאול אותנו שאלות אישיות בנושא הזה כי אין לנו אפשרות לענות על כאלה שאלות.
תודה,
ההנהלה
עכשיו חבר יקר, תנסה לחשוב טיפה מעבר לקו המחשבה הרגיל שלך ודמיין לך מצב של אתר שבו בכל רגע נתון ישנן 50 תמונות שניפסלו וממתינות לבדיקה נוספת לקראת פסילה סופית או אישור... עכשיו דמיין לך שכולם כמוך חושבים שזו דווקא תמונה מצויינת (אחרת הם לא היו טורחים להעלות אותה) ושולחים לנו הודעה אישית עם דרישה להסבר - "למה פסלתם לי את התמונה??" (כן כן 2 סימני שאלה זה אומר שזו שאלה חשובה יותר משאלה רגילה...).
עכשיו דמיין שאתה זה שפיתחת את האתר, ועבדת ימים ולילות כדי שתהיה מערכת יעילה ואוטומטית לסינון תמונות, סינון כזה שגם יסביר לכל אחד שנפסלה לו תמונה - מדוע היא נפסלה ומה עליו ללמוד מכך... ואז יתברר לך שכל עמלך היה לשווא וכולם רוצים לשאול באופן אישי ולקבל יחס אישי ומתי שנוח להם וכמה שיותר מהר כי זו התמונה הכי יפה שהם העלו לאתר עד עכשיו.........
תגובה גסה?! תמיכה טכנית?! נו באמת....
גם אתה צריך לצאת מקו המחשבה שלך... אמנם האתר שלך ואתה בנית אותו , אבל אל תשכח שהכח של האתר הזה הוא האנשים שמעלים את התמונות, כי בלי המשתמשים אין אתר.
ועכשיו לתגובה שלי:
א. ענית לי שהתמונה לא נפסלה למרות שחזרתי ואמרתי שרשום שהיא כן נפסלה ולא רשום שהיא מחכה לאישור. כן.. אני חושב שזה לא לעניין לענות לי תשובה לא נכונה בלי לטרוח ולבדוק את העניין.
ב. וכן... בתור משתמש באתר אני רואה את זה כשירות רע כשאני מקבל תשובה בנוסח:
"אין צורך לשאול אותנו שאלות אישיות בנושא הזה כי אין לנו אפשרות לענות על כאלה שאלות"
את המשפט הזה כנראה לא היה לך נעים לרשום...
למי אני כן אמור להפנות שאלות ? פניתי לפורום כי זה הדבר האחרון שיכולתי לעשות.
אני מוכן לעשות איתך התערבות... תעלה את התמונה ותראה שהיא תזכה ליותר ליותר מ100 נקודות.
ונקודה אחרונה למחשבה... אולי אתה רואה את התגובה שלי פה בפורום כתגובה חוצפנית, אבל אם היית טורח להקדיש 20 שניות מזמנך לכתוב לי הודעה מנומקת ומנומסת בכלל לא היינו מגיעים להתנצחות הזו פה בפורום.
תקרא שוב את מה שכתבתי ותראה שלא החסרתי מילה ממה שכתבתי לך. באתר הזה כשנפסלת לך תמונה ע"י הבודק הראשון, היא עוברת לאישור הפסילה ע"י מערכת האתר. התהליך הזה יכול לקחת יום, יכול לקחת 3 ימים ויכול לקחת שבוע. גג שבוע. אם אין לך סבלנות להמתין - אל תעלה תמונות לאתר.
הודעות אישיות וגינויים בפורום לא יזרזו את התהליך.
לילה טוב