המממ. תגידו... איפה נמצא המספר הסיריאלי על העדשה?
אני מבטח את העדשה שלי בMACK ואני זקוק למספר...
מדובר על ניקון 18-200 VR.
מישהו?
בהחלט יש קבלה וגם יש את המספר הסידורי שם. אבל איך הם יזהו במעבדה שהעדשה שמולם היא העדשה מהקבלה אם על העדשה אין מספר סידורי?
ז
טוב, חיפשתי קצת. . .
באתר של ניקון, יש דף הסברים לגבי מציאת מספרים סידוריים לכל המוצרים שלהם.
לחץ כאן להכנס לדף.
בדף, תעשה חיפוש ל- AF Lens ותגיע לעדשות.
זה ממקום די בסוף העמוד.. .
רק סבלנות, לוקח לדף להטען קצת זמן. . .
מקווה שעזרתי.
אני מתחיל לדאוג כבר. אין מספר סידורי על העדשה שלי! הסתכלתי באתר שנתת גיל, המספר לא מופיע באף אחד מהמקומות שמצויינים שם.
לצערי את הקופסא כבר העלמתי.
אם למישהו יש את העדשה (18-200 VR ניקון) והוא רואה את המספר הסידורי - אני אשמח לתיאור מדוייק של המיקום.
:)
LOL
בחיפושים אחרי מידע, מצאתי דף באינטרנט שמרכז את כל העדשות של ניקון, כל ה Serial Numbers ומה אומר כל מספר - איזה ארץ יצור, שנה, ועוד...
די מגניב הייתי אומר.
לחצו כאן ללינק
מצאתי!!!! ממש לא קשה. . .
- - - LOL - - -
תקשיב אח שלי, 5 דק' ואתה חושף את המספר הסידורי.
קח מברג שענים, ראש פיליפס קטן, תפתח את שני הברגים שבטבעת הראשונה, אח"כ מכה קטנה מלמעלה (אפשר עם פשיט בנאים 400gr) ואתה חושף את המספר הסידורי.
איך לא חשבנו על זה קודם ?
גילדור שיחקתי אותה! מצאתי אותו על הפלסטיק מבפנים... עכשיו איך מרכיבים???!!!
תקשיב, אופיר (Bluesky) הוציא לי את המילים מהפה...
חשוב מאד לבחור טעם נכון למסטיק לקבלת תוצאות שונות בצילומים שלאחר מכן:
- טעם פירות --> צילומים רוויי צבע ועומק.
- טעם מנטה --> צילומים חדים וחריפים
- טעם קינמון --> תוצאות מטושטשות ולא חדות
- טעם בזוקה --> כמו פעם, תמונות ש/ל מעולות!
- טעם מקולקל --> ספיה או נוטה לחום, מלוכלך וישן.
אישית אני לא מדביק עם מסטיק, רק עם דבק אפוקסי.
ככה התמונות כל כך חדות וחזקות, שהן לא עוזבות את העדשה ולא עוברות לחיישן.
עזבו שטויות
האם העדשה שלי תעבוד עם מסטיק עלמה צהוב רגיל (נשאר לי מהעדשה הקודמת שפרקתי)? פשוט מסטיק בטעם פירות אינו בנמצא כרגע ואין לי תקציב בשבילו...