תגובה לאורן  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   14:34

הודעה לכולם.

לצערי יש פה מספר אנשים קטנוניים שלא מסוגלים לקבל ביקורת ובוחרים להתנקם בתמונות שלי באופן שיטתי.

אני לא מתכוון לנסות למצוא במי מדובר, אבל מה שכן, איבדתי את החשק לכתוב הערות לתמונות, ולכן החל מהיום אני מתכוון לנקד בלבד.

מקווה שתקבלו את זה בהבנה.

תודה ויום טוב לכולם.

אורן.



 תגובה לטל  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   15:15
אורן,
אתה מוותר מהר מדי. על ידי כתיבת ביקורת אתה גם מגדיל חשיפה לתמונות שלך וחבל לוותר על זה.
ולאותם אנשים שאליהם אתה מדבר... מקבלת ביקורת מצלם ברמתו של אורן תרוויחו הרבה יותר מאשר מעוד ליקוק חסר משמעות בסגנון עדות ה"וואו", "555", "!!!" ו"איזה יופי".
חבל לכם, לאתר ולכולנו.

 תגובה לאורן  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   16:13

תודה טל... אבל אתה חייב להבין משהו.

בעבר הטפתי לכל אותם אנשים שמנקדים ולא כותבים שום דבר, והחלטתי שאני אשתדל לכתוב על רוב התמונות שאני מנקד (בעיקר לאלו שיש מה לכתוב עליהם).  אני חייב לציין שהנסיון שלי נכשל לצערי, וכל מי שיבחר בדרך הזו יפגוש את כל אותם אנשים קטנים.

אני לא שוטר... ואני לא מתכוון לנסות למצוא את כל אותם אנשים טיפשים (למרות שיש לי כמה חשודים) ולהיות לקקן אני לא מסוגל, ומצד שני לא נעים לי לקבל פעמיים שלוש את הציון אחד בחצי שעה הראשונה שאני מעלה את התמונות שלי.

לכן בינתיים אני אמשיך להעלות פה את התמונות שלי, אבל להשקיע מזמני במתן ביקורת... למה לי?

אני מניח דווקא שיש מספר לא מבוטל של אנשים שיעדיפו להישאר עם התגובות וואו, 555 , מעולה  לתמונות בינוניות מינוס.



 תגובה לגיל  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   20:04

אנחנו (החברים באתר) לא בוחרים את החברים האחרים, כל אחד יכול להצטרף, לכל אחד דיעה משלו ולכל אחד דרך להביע את אהבתו או סלידתו מתמונה זו או אחרת ולהצביע איך שנראה לו (גם אם זה לצורך "פגיעה" במישהו אחר ובניקוד שלו).

אני לא מבין למה אתה מתעצבן ולמה זה טוב ומה זה תורם?
תמיד היו כאלה שניקדו נמוך או לא ניקדו כלל, ולא העירו כמובן בכתב מה הם חושבים על התמונה.

אני אישית ועוד רבים אחרים באתר (אתה יכול לקרוא שרשורים רבים על זה בפורומים פה) לא מתיחסים לניקוד זה חבר זה או אחר שרצו "לנקום" ע"פ הרגשתנו האישית.
אני יכול להעיד על עצמי, כשאני מעלה תמונה, לעיתים אני לא מסתכל על הניקוד שלה יום או יומיים, ומסתכל רק לאחר מכן.
כך אני רואה ניקוד שהוא שקלול של מספר חברים שניקדו לי, ואותם חבר או שניים שנתנו נקודה אחת, אותה נקודה נעלמה לה ונבלעה בין שאר הנקודות.

לכן, אני לא מבין על מה המהומה ולמה צריך בכלל להעלות את הנושא הזה שוב ושוב, כל פעם ע"י חבר אחר באתר.



 תגובה לאורן  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   20:19

אני לא מתכוון להתנצח...

בסה"כ רציתי להתנצל בפני הרוב השפוי פה באתר על זה שאיבדתי את הרצון לכתוב הערות לתמונות.

הטפתי לזה שנרשום ביקורות אמיתיות, והאמנתי בדרך הזו, כנראה שטעיתי, ולא בושה להודות בטעות.




 תגובה לאורלי  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   21:21
אורן, בשם אלה שכן חשובה להם דעתך, אני מבקשת שתשקול שנית :-) יש מספיק אנשים שאכפת להם מההערות שאתה כותב (ואני למשל דוגמה לכך) ויהיה מאודחבל אם בסוף האתר יתדרדר ל"אני אנקד 5 תמונות כדי שאוכל להעלות תמונה שלי" וזהו. חבל שהרוח החברית נפגעת, אבל כמו שאתה רואה, למרות ה-1 התמונות שלך מגיעות פעמים רבות לתמונות השבוע כך שהניקוד הנמוך נמהל, כמו שאומר גיל, ובצדק. אי אפשר להכריח חברים להגיב, אבל אפשר לבקש... :)

 תגובה לרפי  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   22:32

אני רוצה להודות קודם כל לנאוה שבזכות ההערה שלה על תמונה שלך הוסבה תשומת ליבי לתגובה שלך.

אז אני רוצה להצטרף כאן לכל המגיבים ודורש בתוקף שכן תגיב. כי תגובה אמיתית , נכונה וביקורתית שווה פי אלף מהניקוד. אני רוצה לומר לך ולאחרים שהתרומה העיקרית שלי מהאתר הזה זה הביקורות ויותר מזה הביקורות שבאות להאיר את תשומת ליבנו , ללמוד ולהשתפר. כשאני רואה תמונות שלי מתחילת הדרך באתר ותמונות שלי היום - ההבדל הוא עצום והדרך עוד ארוכה וכל זאת בזכות ההערות המועילות.

אני גם רוצה לגלות לך: אני זוכר את התמונה הראשונה שהעלת , הצעדים על חוף הים. זה כל כך הימם אותי שמספר ימים לאחר מכן יצאתי לים לנסות לתפוס משהו דומה. (לא הצלחתי) , אז אני מבקש... תמשיך להגיב. 




 תגובה לאורן  
‏יום ראשון ‏08 ‏מרץ ‏2009   23:40

תודה לכולם על התגובות.

לצערי אני לא מתכוון לשנות את דעתי, פשוט כי צריכים לזה חשק, וכרגע אין לי ממש חשק.

אני יכול לשתף אתכם שבעבר, לפני שהתחלתי להגיב בצורה יסודית לא קרו אצלי תופעות מוזרות שאני חווה כרגע. לדוגמא התמונה של המורנה שהעלתי היום, תוך כ20 דקות מהרגע שהעלתי אותה , 2 אנשים ניקדו אותה עם 1 ועוד נדיב אחד ניקד 2.   אני לא חושב שהתמונה הזו עד כדי כך גרועה.

מה שעצוב זה שמדובר באנשים הפעילים ביותר בפורום ולא סתם איזה נקמן איזוטרי... וכשהבנתי את זה, איבדתי את החשק להשקיע פה.

כל מי שרוצה את דעתי האישית על תמונה זו או אחרת מוזמן לכתוב לי הודעה אישית ואני מבטיח לענות בחזרה.

תודה וסליחה.



 תגובה למערכת האתר  
‏יום שני ‏09 ‏מרץ ‏2009   02:25

אורן תסלח לי מראש על הדברים שאני הולך לכתוב לך.

ההתנהגות שלך מתאימה לילד בגן חובה.
בוא ונניח רגע שכתבת למישהו ביקורת "שלילית" לתמונה מסויימת והבנאדם (נקרא לו ילדותי ב') החליט לנקום בך ולנקד 3 תמונות שלך ב-1. אז מה אתה עושה בתגובה? בדיוק את מה שילדותי ב' רוצה שתעשה. שתסתום את הפה. אני בטוח שהצלחת להעלות חיוך על פניו והוא נהנה לקרוא שכולם רוצים שתמשיך לכתוב ואתה מתעקש לסתום את הפה החל מהיום. נו ו...? מה זה יעזור בדיוק?

אני חושב שהשירשור הזה מבייש אותך ואת האתר כולו. אגב, מבדיקה שעשיתי היום מדובר אכן במישהו שנתן לך 3 פעמים 1 ברציפות. זה כל הסיפור. אנחנו רואים זאת בחומרה ומטפלים בזה אבל הנזק שאתה עושה כשאתה כותב דברים כאלה הוא פי 100 גדול יותר מהנזק שהוא עשה לך (הזיז לך את הממוצע בעשירית האחוז...)

אני באמת לא מבין את ההתנהגות הזאת, היא לא מוסיפה כבוד לאף אחד.

דורון