תגובה לימימה  
‏יום שלישי ‏14 ‏ספטמבר ‏2010   13:52

קנון פרסמה הבוקר את המצלמה החדשה שלה SX30IS שאני חושבת לקנות. הענין הוא שהיא עדין לא הגיעה לארץ ואני עומדת לנסוע לחו"ל בדצמבר.

חברים הציעו לקנות אותה בחו"ל כי שם תהיה זולה יותר מבארץ ולעשות בארץ אחריות.ביטוח של MACKCAMהאם אפשר לסמוך על הביטוח הזה או שעדיף לקנות את המצלמה בארץ עם אחריות וביטוח פה.



 תגובה לדורון  
‏יום שלישי ‏14 ‏ספטמבר ‏2010   15:10
אפשר לסמוך ולפעמים יותר מהאחריות שתקבלי פה...

 תגובה לנאוה  
‏יום שלישי ‏14 ‏ספטמבר ‏2010   15:57
ימימה.. המון תודה לך !! האינפורמציה הזו הגיעה אלי בעיתוי לא נורמאלי. (מחר קבעתי להיות ב- MDK בשביל ה- SX 20 ...)  בינתיים, אוסיף ואומר לך שב-B&H המחיר של הדגם החדש-30- הוא כ-1,630 ש"ח בלבד.   לארץ ( ל- MDK , איתם דיברתי כרגע בעקבות דברייך :) זה עניין של מינימום חודשיים עד שיגיע, ומן הסתם יעלה יותר... השאלה היא עד כמה זה דחוף לך. אצלי ה- SX 10 פשוט מקולקלת אז במיידי אין לי ברירה וצריכה שוב את מצלמת המעבר החצי- מקצועית הזו די דחוף.  הנתונים של ה- SX 30 מפתיעים בשדרוג שלהם לעומת הקודמת בצורה אדירה !  עשית לי את היום :)

 תגובה לימימה  
‏יום שלישי ‏14 ‏ספטמבר ‏2010   21:57

נאוה, שמחתי לעזור :}}

אצלי זה לא כל כך דחוף כי יש לי את ה S3IS שלי, אבל אני מרגישה שמאד רוצה לשדרג... אם המצלמה תגיע רק בעוד חודשיים זה יהיה כבר לקראת הנסיעה, אז אולי אקנה ישר בארה"ב וזהו.