תגובה לRonen  
‏יום שלישי ‏03 ‏מאי ‏2011   16:22

לאחרונה התמונות שאני שולח נפסלות באופן גורף, מצורפת תמונה לדוגמה, אשמח לדעת מה הבעיה בה.



 תגובה למערכת האתר  
‏יום שלישי ‏03 ‏מאי ‏2011   16:57

האם לא קיבלת הודעה עם הבעיה בתמונה?

או שאתה רוצה לעשות סקר בין הגולשים באתר אם הם מצליחים להבחין בבעיה בגירסה מוקטנת פי 5 מהמקור שנבדק ונפסל?



 תגובה לRonen  
‏יום שלישי ‏03 ‏מאי ‏2011   17:05

לגבי הנוכחית, קיבלתי הודעה שהיא מעוכבת ל 48 שעות לבחינה מחדש, אבל כך היה גם לגבי יתר התמונות שנפסלו.

אגב - התכוונתי כאן לשאול שאלת הבהרה ולכן הופתעתי מצורת התגובה שקיבלתי



 תגובה לדורון  
‏יום רביעי ‏04 ‏מאי ‏2011   00:39

שאלות הבהרה כאלה יש לשאול את ההנהלה בלבד כי היא זו האחראית לאישור התמונות. שאלת הבהרה כזו בפורוםאו בכל מקום אחר באתר לא תועיל לאף אחד מפני שבשום מקום באתר אנחנו לא מציגים את הצילום בגודל שניתן בכלל לבחון אותו מבחינה טכנית.

כמו כן צורת הניסוח שלך הציגה מצב בו התמונות שלך נפסלות באופן גורף בלי שאינך יודע מדוע..... ומציג דווקא תמונה שעדיין לא נפסלה כדוגמא. בעוד שעל כל תמונה שנפסלת אתה מקבל גם לאי מייל שלך וגם לתיבה האישית באתר הודעה ובה מפורטת סיבת הפסילה. כמו כן אנחנו לא מעכבים תמונות ל-48 שעות וגם לא שולחים לאף אחד הודעה על עיכוב כזה כפי שכתבת. בסה"כ תמונה שנפסלת חייבת להפסל על ידי 2 בודקים, דבר שעלול לעכב את תהליך פירסום התמונה באתר יותר מתמונות שמאושרות בסיבוב ראשון.

ואחרי שנפסלה תמונה שלך, אם הסיבה לפסילה לא מקובלת עליך ולדעתך טעינו, שלח לנו אי מייל (Reply להודעת הפסילה), צרף את התמונה שנפסלה וכתוב את טענותיך. אנחנו מבטיחים לבדוק שוב ואם טעינו להודיע לך על כך. אין כל צורך לפתוח דיון על כך בפורום מפני שב-99 אחוז מהמקרים זה יתואר ע"י בעל התמונה שנפסלה כהתעללות מצידינו וזה רחוק מכך.

בברכה,
דורון



 תגובה למערכת האתר  
‏יום רביעי ‏04 ‏מאי ‏2011   22:20
בקשר להודעה על הדחייה של ה 48 שעות, זה קרה גם לי אז אל תנסו אפילו לעבוד על מישהו

 תגובה לפנינה  
‏יום חמישי ‏05 ‏מאי ‏2011   00:40
אצלי קרה פעמיים נדמה לי, שהתמונה
עוקבה 48 שעות ולבסוף פורסמה, אין
להקיש גורף על כל התמונות.