תגובה למאור  
‏יום רביעי ‏23 ‏מאי ‏2012   20:36
התאמנתי קצת על צילום "פייניג" ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר.אני מצלם בלי חצובה.אני רוצה לדעת איך אני גם יכול להקפיא תתמונה לגמרי.

 תגובה לאלירן  
‏יום חמישי ‏24 ‏מאי ‏2012   09:24

התוצאה עדיין לא טובה, הרכב מטושטש.

הקפאה מלאה נעשית במהירות תריס גבוהה, נניח 1/800 ומעלה



 תגובה לרועי  
‏יום שישי ‏25 ‏מאי ‏2012   16:03


אלירן שלום,

שאלה לי אליך, האם לא מומלץ לצלם בהירות תריס של-1/60-80 על מנת ליצור את תחושת המריחה ברקע ופיקוס על האובייקט? כך לפחות הסבירו לי.



 תגובה לאלירן  
‏יום שישי ‏25 ‏מאי ‏2012   16:10

בהחלט!

בפאנינג כל "המוריד מהירות תריס הרי זה משובח" משום שהמריחה טובה יותר אך "עליה וקוץ בה" שים לב שככל שמהירות התריס נמוכה יותר קשה יותר לתפוס את האובייקט עצמו חד בגלל מהירות תריס נמוכה וצריך להיות מאוד מאוד יציב (זו גם הסיבה שאנשים מצלמים פאנינג עם חצובה).

לגבי ההערה שנתתי למאור, הוא שאל על הקפאה מלאה ובהקפאה מלאה כשמה כן היא, הקפאה ולכן אין פאנינג! בפאנינג הרקע לא קפוא.



 תגובה למאור  
‏יום ראשון ‏27 ‏מאי ‏2012   09:48
אני יודע שהתוצאה עדין לא הכי טובה בעולם.אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר...ולגבי ההקפאה זה  משהו אחר.

 תגובה לאלירן  
‏יום שלישי ‏29 ‏מאי ‏2012   10:11

להתאמן :-)