תגובה לאיתן   
‏יום שני ‏25 ‏ספטמבר ‏2006   18:57

שאלה בנוגע לעדשת ניקון

 

שלום כולם,

השבוע אני קונה את ה-d80 של ניקון ורציתי לדעת מה עדיף עדשה - 18-70 או עדשה של 18-135, ראוי לציין כי ההבדל בינהם הוא 1100 ש"ח. האם זה כזה קריטי?



 תגובה לויקטור  
‏יום שלישי ‏26 ‏ספטמבר ‏2006   14:36

התחילו לצאת ביקורות על העדשה החדשה

תקרא אותן ותחליט

לדעתי זאת עדשה עם טווח מצויין והיא יכולה להיות הallaround שלך העדשה הקודמת ידועה כעדשה טובה מאוד זאת עדין לא קיבלה מספיק פידבק מהשטח.

אם היא אכן טובה אז כדאי לך מאוד כי היא בעלת טווח מאוד שימושי.



 תגובה למערכת האתר  
‏יום שלישי ‏26 ‏ספטמבר ‏2006   14:00

האם לדעתך

ניקון היו טורחים ליצר שתי עדשות שאין בינהן הבדל משמעותי? התשובה היא שיש הבדל משמעותי בין העדשות, האם זה קריטי? זה תלוי בך, מה מטרת הקניה צילום מקצועי? צילום חובבני? אתה מתכוון לקחת קורס צילום? מה אתה מתכוון לצלם? האם יש לך את הכסף? והאם תעדיף עדשה יקרה יותר ב 1100 שקל או שתרצה להשקיע את הכסף בציוד נוסף (פלש, חצובה, פילטרים, כרטיס זיכרון יותר טוב, סוללה נוספת, תיק טוב למצלמה)

 תגובה לאיתן   
‏יום שלישי ‏26 ‏ספטמבר ‏2006   16:24

תודה על העצות

אבל כבר החלטתי ללכת על העדשה החדשה ואני מקווה שהיא תהיה מוצלחת. בעקרון מעולם לא התעסקתי בצילום ואני עכשיו מתחיל, כמובן, שמדובר בתחביב ולא משהוא מקצועי.